Tribal Snack 125 g - hovězí játra a rajčata
Kód: 0046205

Související produkty
Jedna z nejoblíbenějších pochoutek pro psy z čisté chrupavky.
Monoproteinová konzerva s králičím masem pro dospělé psy, vhodná také pro psy s citlivým zažíváním.
Pomalu pečené kompletní a vyvážené krmivo pro psy dospělé psy malých a středních plemen s hovězím masem a zeleninou.
Roztok s extraktem z granátového jablka do pitné vody pro svěží dech vašich psů a koček.
Sada dou druhů kartáčků na prst - jeden masážní a jeden čistící.
Návlek na prst určený k čištění zubů vašich psů.
Sada 4 ks oboustranných zubních kartáčků (možno zakoupit i jednotlivě) pro střední a velké psy.
Detailní popis produktu
Zdravé pečené pamlsky z hovězích jater a rajčat jsou bohaté na chuť a antioxidanty.
Pamlsky jsou plné superpotravin, které mají příznivé zdravotní účinky. Od kokosového oleje, který má všestranné zdraví posilující účinky, přes květy levandule, které mají uklidňující účinky, až po mátu a zázvor, které zlepšují trávení.
Pamlsky jsou šetrně ručně pečené v uhlíkově neutrálních pecích na dřevo.
Tyto v troubě pečené sušenky jsou vyrobeny ze vzduchem sušených hovězích jater a obsahují také rajčatové pyré, které je koncentrovaným zdrojem antioxidantu lykopenu, jenž podporuje dobré zdraví. Pamlsky jsou vyrobeny ze 100 % přírodních surovin a neobsahují žádné škodliviny.
Složení: bezlepková mouka (ovesná, rýžová), olivový olej, na vzduchu sušená hovězí játra (8 %), rajčatový protlak (3 %), lněné semínko.
Analytické složky: hrubý protein 12,6 %, hrubý tuk 15,3 %, hrubá vláknina 1,2 %, hrubý popel 2 %.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Piškoty a sušenky pro psy |
|---|---|
| EAN: | 5060372411977 |
Bezlepkové suchary s hovězím masem pro psy.
Sušenky s hovězím masem a rajčaty pro psy a jejich páníčky :).
Zdravé pečené pamlsky se sýrem, mrkví a slunečnicovými semínky.
Jehněčí sušenky s petrželí a bez obilovin pro psy.
Originální bezlepkové piškoty pro psy od Yoggies s kuřecím masem ze soukromých farmových chovů.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

